Termeni și Condiții

Site-ul de fata (www.cdeurostar.ro) face obiectul proprietatii companiei EUROSTAR LIMITED SRL, CUI – RO1580119, Nr. Reg. Com. – J40/13871/1991, cu sediul social in str. Gral Berthelot nr. 88, corp A, Sector 1, Bucuresti.

1. Continutul site-ului www.cdeurostar.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. Rareori exista erori in prezentarea acestora, pentru care ne cerem anticipat scuze si va multumim pentru identificarea lor. S-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii EUROSTAR LIMITED SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

2. Garantiile produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.cdeurostar.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs de folosinta indelungata (de tip trepied, suport, manechin, etc) va fi insotit de certificatul de garantie emis in conformitate cu legislatia in vigoare.

3. Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.cdeurostar.ro , SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.cdeurostar.ro  VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.cdeurostar.ro  SI VA DECLANSA CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

4. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societatea EUROSTAR LIMITED SRL va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti- sector 1, teritoriu pe care este inregistrata societatea EUROSTAR LIMITED SRL.

5. Date personale

Informatiile utilizatorilor site-ului www.cdeurostar.ro  vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu societatea EUROSTAR LIMITED SRL.
Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne prin email / telefon, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

6. Disponibilitatea si pretul produselor

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.cdeurostar.ro  sunt disponibile in limita stocului, iar preturile pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

Termenele de livrare variaza de obicei intre 24 ore si 5 zile lucratoare, in functie de adresa dvs. Rareori, perioada de livrare poate depasi 5 zile, cu exceptia cazurilor de forta majora*.
*Prin forta majora se inteleg fenomene meteorologice speciale care fac imposibila aprovizionarea/livrarea produselor.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Promotiile si reducerile de pret oferite utilizatorilor www.cdeurostar.ro  nu se pot cumula cu alte promotii si/sau reduceri existente si nu se aplica neaparat si in magazinele make a Point sau pentru comenzile date prin intermediul reprezentantilor de vanzari din teren EUROSTAR LIMITED SRL, care beneficiaza de promotii si/sau reduceri proprii.

Data incheierii contractului de vanzare la distanta intre www.cdeurostar.ro  si client este considerata data emiterii documentului fiscal (bon/factura) de catre EUROSTAR LIMITED SRL.

7. Returnarea produselor

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii: click pentru detalii.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

EUROSTAR LIMITED SRL